Tuesday, March 23, 2010

Salah laku lagi....Wajib kena lapor

Ini lagi satu salah laku yang amat besar dan sangat tidak wajar dikompromi, ini sudah tahap kritika dan tahap kronik ma.

Lu tau ke, ini kalau sakit diabetis bukan lagi kes 2 biji ubat sehari, bukan kes masuk insulin ikut jarum serupa mamat- mamat belakang lorong pejabat agong...lu tau ka ini sudah tahap potong...ya potong...potong...potong..

Ini kes tidak boleh tidak kena Wan Jo yang buat laporan, sebab dia memang hari-hari duduk pejabat Agong, kecuali musim parlimen, itu mamat cover parlimen... rekod ucapan parlimen.

Wan jo mesti laporkan pada siapa? pada AJK pusat , semua AJK pusat sudah tahu...Nak lapor pada JK disiplin, lu punya geng udah tarak caya sama Ajk Disiplin, so macacamana mau kasi ini kes bawa ketengah...wa ingat wan Jo boleh jumpa SU agong...tapi eh SU agong geng Teganung, geng perpaduang....Apa kata Kalau Wan Jo serah pada Mahfuz atau Solahuddin Ayob, Solahauddin boleh terima, nanti kalau dia tak mau terima lu bilang mau report sama YDP kubang Krian kasi potong nama Solahuddin next election...ok set...jadi...

Lu buat satu surat laporan kasi tau sama Solahuddin ada AJK Pas Pusat yang liat mari mesyuarat ....wa ingat dalam ini sesssi dia hanya datang 3 kali ma....si na beng lu...itu amanah...lu tau ke amanah....kalau lu malas mari mesyuarat baik lu lepaskan aje jawatan tu...buat dosa je.

Lu pun dulu macam mahal sangat, masa nama lu naik untuk AJK lu siap buat syarat itu dan ini....lu ingat lu hebat ke....cissss mesyuarat pun malas....OK wan Jo wa harap lu ambil tanggujawab ni....lu tinggalkan parlimen tu satu hari tak ruginya....budak budak staff Pejabat Agong kan masih ada bantu lu. Biarlah dia org yang rekod parlimen tu, lu tak rugi Master video masih lu pegang, lu masih boleh jual master sampai RM1000.00..... Ha,, ha ,, lu mau nafi ke? ha...ha....ha....lu tanya sama itu mamat kickdefella.... berapa dia bayar sama lu harga sekeping VCD hari tu.?

ok lu jangan emo...lu kena cool, tarik nafas panjang panjang dan pelan-pelan.... lu jumpa solahuddin Ayob, laporkan AJK yang malas mesyuarat tu. Nanti wa belanja lu mee Mamak tepi Shell jalan TAR.

1 comment :

  1. hahaha wa mengong mikir kat sapa Lu maksudkan. wa blurr bro huhu

    ReplyDelete