Saturday, December 5, 2009

hello TB dah makan ubat ke belum....

TB tak makan ubat lagi hari ni, TB dah sihat.....wehhhh awak mana sihat....otak masih pening dan mabuk-mabuk.

Orang Gila suruh awak buktikan satu persatu senarai AJK Pemuda Selangor yang mewah2 awak tak buat, sebab apa tak buat? sebab apa tak senarai? sebab awak bohong, sebab awak fitnah...awak kira nak lepas nafsu awak je, halal haram belakang kira..( jgn main belakang).

Hari ni TB tak makan ubat, dia ingat dia sihat lah, menjadi-jadi pulak dia hari ni, kesian....nak kena panggil tok bomoh mana pulak ni...l( Panggil tok bomoh je, bukan bercakap dengan Jin...nanti lu bilang syirik pula.)

Pening dan gilanya beliau hari ini tak semena-mena turun ke Terengganu sebab Terengganu punyai penasihat yang tak baik maka hanya menang satu penggal je. Aku ni gila-gila juga marah juga dengan penasihat di Terengganu tu dah lah hanya sepenggal sempat pulak dibuat kanun jenayah Syariah Islam 2003. Tak pasal pasal pulak penasihat tu pi buat pinda Perlembagaan Terengganu sehinggalah termaktud dalam perlembagaan Terengganu bahawa hukum tertinggi adalah Al-Quraan, Hadith, qias.Apa lah benak punya penasihat satu penggal dan pinda, kenapa pinda? kenapa Al-Quraan jadi rujukan Perlembagaan Terengganu? itu ke matlamat PAS ke ?? [ kene check perlembagaan, TB ada ke perlembagaan PAS, kalau tak de search ikut google-tapi makan ubat dulu].

Sebab TB gilalah maka dia lupa dulu dia pernah sebut pasal kehebatan pemerintahan Syaidinal Omar Abdul Aziz, hebat memang hebat tapi pemerintahanya hanya 2 tahun lebih, matlamat tercapai.........matlamat bukan lama atau sekejap merintah tapi, capai matlamat atau tidak ?

TB nanti kalau kau meracau-racau lagi , nanti aku panggil balik malaysia, masuk Tampoi ke TG Rambutan ke sebab wad di Hospital Selayang atau Hospital Serdang tak sesuai benar untuk awak.

6 comments :

  1. Jelas TB memang penipu, fitnah....lepas ini pasti dia akan mengalih tajuk lain pula...

    Tengok pada komen dia macam tak matang je...

    ReplyDelete
  2. aku nak tanya tuan tanah sikit. si rahman tulang besi ni gila kategori ape? gile babi ke gile meroyan? aduka plak gila sawan ke?

    ReplyDelete
  3. Gila dia org tu doctor tak dapat nak klasifikasikan sebab melampaui ilmu kedoktoran semasa.

    ReplyDelete
  4. dulu tulang besi memfitnah pemimpin pas dari terengganu, betul le org trg cakap tulang besi memang memohon projek tapi pemimpin pas terengganu tak bagi kerana permintaan dia melampau-lampau, dalam bab mana mastika hadith yg tulang besi belajar yg dapat menghalalkan projek ikut pintu belakang menindas golongan lain. geng terengganu import kekalahan dari terengganu ke negeri selangor, rupanya dia dalang disebalik cerita ini, menipu menfitnah

    ReplyDelete
  5. gila betul TB tuh!

    ReplyDelete
  6. TB=stand 4 Tulang Babi ke?

    ReplyDelete